Naša izdanja
Izdanja drugih
O nama
Saveti
Upitnik
Kontakt
Carlos Annacondia - Slušaj me sotono!
str. 230; format b5; hrvatski jezik,tvrd povez
„Ova će čudesa pratiti one koji budu vjerovali …“ Ovo je istinita priča o Carlosu Annacondii, čija su vjernost, predanost i vjera u znakove i čudesa doveli do probuđenja u Argentini koje se proširilo po cijelom svijetu i koje traje do današnjeg dana. Službu Carlosa Annacondie karakteriziraju isti znaci i čudesa kakve je imala rana crkva – bolesna tijela su iscijeljena, okovi su slomljeni, ljudi koje muče zli duhovi oslobođeni, a pritisak maknut – on sam poznaje ove stvari kao malo tko.
Carlos Annacondia prepoznat je kao vođa najznačajnijeg probuđenja u suvremenoj povijesti, Argentinskog probuđenja. On služi na masovnim evangelizacijskim kampanjama po cijeloj Latinskoj Americi i Europi. Posljednjih godina govori na konferencijama diljem Sjedinjenih Američkih Država. Inačica ove knjige na španjolskom jeziku jedna je od najprodavanijih knjiga posljednjih nekoliko desetljeća.
Ako želite više saznati o knjizi, kliknite na sliku knjige!


Ross Paterson - Što još Bog čeka?: Iskoračiti u veliko poslanje
str. 190; format b5; hrvatski jezik,tvrd povez
Želite li se predati Kristu, „pokušati učiniti stvari koje nam je Bog zapovjedio“,otići u umirući svijet, biti antiohijska vrsta osobe u ovom novom tisućljeću,onda vam predlažemo nešto vrlo jednostavno. Još jednom pročitajte dvanaesto poglavlje „Činiti ono što govorimo“ i poduzmite jedan određeni korak. Jedan korak na putu u svjetsku misiju, prema onima koji još nisu čuli Radosnu vijest o Isusu. Korak koji se može mjeritii utvrditi, i jedan koji utječe na neke živote negdje u našem mračnom svijetu.
Ross Paterson primio je poziv za Kinu još dok je studirao na Sveučilištu u Cambridge 1960-tih, a u punovremenoj je službi Gospodinu već više od četrdeset godina. Ross je počeo 1969. otišavši živjeti i raditi kao misionar u Aziji. Ross je isto tako služio kao direktor za Kinu službe Dereka Princea, te je član Međunarodnog vijeća za službe. Napisao je nekoliko knjiga. Zajedno sa svojom ženom Kristinom živi na Tajvanu. Imaju pet kćeri i četiri unuke.
Ako želite više saznati o knjizi, kliknite na sliku knjige!


Derek Prince - Blagoslov ili prokletstvo: Izbor je na tebi
str. 305; format b5; latinica,tvrd povez
Da li znaš koje sile svakodnevno utiču na tvoj život? Da li se u tvom životu ili u životu tvoje porodice ponavljaju bolesti ili nesreće? Da li si skoro uvek pod mentalnim, emocionalnim ilifinansijskim pritiskom? Da li su tvoji odnosi sa najbližima u potpunom haosu? Da li se pitaš zašto drugi lako uspevaju u životu, dok se čini da tebi uspeh samo izmiče? Biblijski učitelj Derek Prince nam otkriva kako sile blagoslova ili prokletstva mogu da deluju u našem životu. Kroz Božiju reč i lično životno iskustvo, Prince će ti pomoći da shvatiš uzroke prokletstava (okultizam, prikriveni gresi, zlostavljanje, odbačenost, čak i gresi prethodne generacije) i doživiš oslobođenje od njih, kako bi mogao da uživaš u Božijim blagoslovima.

Ako želite više saznati o knjizi, kliknite na sliku knjige!


Dutch Sheets - Zastupnička molitva
str. 246; format b5; latinica,tvrd povez
Vaše molitve su moćne Ako je Bog svemoguć, šta će mu naše molitve? Kada se molimo i ništa se ne dogodi, da li to znači da nas Bog ne čuje? Ako ste ikada pomislili da se vaše molitve ne uračunavaju, knjiga „Zastupnička molitva“ će vam pokazati koliko su one životno važne. Pastor i učitelj Dač Šits (Dutch Sheets) molitvu opisuje i spolja i iznutra, nežno, mudro i sa dozom humora. Ova knjiga će vas inspirisati, ohrabriti vas da molite za „nemoguće“ i pomoći vam da u molitvi istrajavate sve dok ne vidite njene rezultate. Otkrijte svoju ulogu molitvenog ratnika. Za nekoga koga poznajete to može značiti razliku između Raja i pakla.

Ako želite više saznati o knjizi, kliknite na sliku knjige!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16