Naša izdanja
Izdanja drugih
O nama
Saveti
Upitnik
Kontakt

Lester Sumrall: Vjera mijenja vaš svijet

I upravo je zbog toga knjiga Vjera može promijeniti vaš svijet od izvanredne važnosti u ovim kriznim vremenima u kojima živimo. Kršćani koji su dopustili da im se vjera uspava trebaju pročitati ovu knjigu i ohrabriti se te početi činiti velike podvige za Božje kraljevstvo.

Nije ova knjiga samo dobar poticaj, nego se u njoj nalaze vrijedna načela vjere koja treba naučiti i provoditi u djelo tako da vjernik može činiti stvari koje mu je Krist rekao da čini. Naposljetku, nismo mi izabrali njega, nego je On izabrao nas i odredio nas da idemo i rodimo rod (Ivan 15:16).

Puno možemo naučiti od čovjeka koji je vjeru učinio djelatnom. Čitajte knjigu Vjera može promijeniti vaš svijet,hranite se njome,razmišljajte o njoj i pohranite je unutar sebe. Neka ona postane dio vašeg duhovnog tkiva. Zatim krenite i promijenite svijet koji vas okružuje.

Dr. Lester Sumrall

1913. – 1996.

I danas je glas dr. Lestera Sumralla uvažen u kršćanskom svijetu. Dr. Sumrall služio je više od 65 godina u više od 100 zemalja pa je stoga vjerodostojan izvor mudrosti i razumijevanja. Pisao je knjige, poučavao, bio misionar, evangelizator i pastor, osnovao je crkvu Christian Center Church u South Bendu u državi Indiana, SAD. Cijelog je svog života neumorno radio kako bi ispunio Veliko poslanje pronoseći evanđelje sve do krajeva zemlje. Godine 1957. osnovao je službu LeSea za globalnu evangelizaciju. Danas LeSEA pokriva cijeli svijet svojim televizijskim programima, satelitom, radijskim FM i kratkim valovima kao i službom Feed the Hungry u organizaciji LeSEA Global®.


Back