Naša izdanja
Izdanja drugih
O nama
Saveti
Upitnik
Kontakt

Derek Prince: Ključ za bliski istok

Jedan narod drži ključ sudbine čovečanstva

Iako se čini daleko od naših savremenih života, drama koja se odigrava na Bliskom istoku, na svetskoj sceni, ima posledice izvan onoga što možemo da zamislimo. A u svoj toj uzburkanosti, jedan mali narod postaće prekretnica u svetskim dešavanjima, i uticati na sve nas.

U ovom pristupačnom vodiču, koji otkriva šta se događa „iza kulisa“, međunarodno poznati učitelj Derek Prince uvodi vas u ono što Biblija ima da kaže o Izraelu. Prateći njegovu dugu, neverovatnu istoriju, on nudi uvid u sve veću napetost i otkriva razornog neprijatelja koji se prikrada ovoj ratom razorenoj zemlji.

Pristupačna i fascinantna, knjiga Ključ za Bliski istok takođe otkriva Božji plan za sve narode – i kako bi naša budućnost mogla da izgleda. Prince-ova dubina razumevanja i tumačenja Biblije biće vam izazov i ohrabriće vas. Ali iznad svega, bićete dovedeni licem u lice sa Bogom koji pamti, poštuje i sa ljubavlju čuva svoja obećanja svom narodu.

Derek Prince (1915-2003) autor je više od 50 knjiga, 600 audio i 100 video učenja, od kojih su mnoga prevedena i štampana na više od 100 jezika. Osnovao je Derek Prince Ministries International, a njegov svakodnevni radio program Derek Prince Legacy Radio i dalje doseže slušaoce širom sveta. Njegov sažet način objašnjavanja Biblije pomogao je milionima u izgradnji temelja vere.


Back